Sunday, May 9, 2010

Assalamualaikum & Salam Sejahtera



salam....
OPSS....anda semua jangan salah anggap nie hanz nak wat satu team kongsi gelap sebab nama blog nie KAKI PUKUL BLOG HANZ..... tidak.....tu semua hanya nama....
blog ni hanya bertujuan untuk merapatkan ukhuwah antara semua follower BLOGHANZ..
so sape yang dah follow BlogHanz sahaja yang ade link kat sini....


ok...sesiapa nak di link di sini...boleh letak link anda...

bagi macam ni....

"http://......"

senang sikit kerja aku karang...ada paham????

tp sebelum letak link pastikan anda telah follow terlebih dahulu di BlogHanz.
tapi kalau anda dah follow....secara automatiknya blog anda akan dimasukkan link nya dan secara automatiknya anda menjadi GENG KAKI PUKUL BLOGHANZ


ini blog untuk link link geng sahaja...
tak ada nak update pon dekat sini....

official blog still this one =)


**Thankz pada semua yang dah jadi geng GENG KAKI PUKUL BLOG HANZ
**Sape yang dah follow tp tak ade dalam list sila bg tau hanz dgn segera die shoutbox...
**PING! Post blog korang kat SINI

3 comments:

SeNaRai GeNg KaKi PuKuL